PS behöver din hjälp! Huvuddatorn har kraschat

| 21 november, 2020

SWISH 0735 29 63 35

Nyhetssidans dator har tackat för sig

Det har varit en lång natt med många räddningsförsök, men till sist fick vi inse att datorn är bortom räddning. För mig som sköter sidans redaktionella och administrativa arbete är det inget annat än en katastrof. I skrivande stund lånar jag Madeleines dator men det är som ni förstår ingen lösning.

Nu behöver vi er hjälp igen. Nyhetssidan drivs som sagt helt ideellt och när ett sådant viktigt arbetsverktyg som en datorkrasch inträffar, behöver vi er hjälp. I sak är den helt avgörande för att Nyhetssidan ska kunna fortsätta vara en plattform dit läsare kan vända sig för att ta del av vad som händer i Sverige och i omvärlden, följa våra krönikörer, andra återkommande inlägg och Er läsares egna bidrag.

Alla donationer, små som stora, är välkomna. Vårt mål är att kunna köpa en nyare begagnad dator.

 

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Om ni inte har swish eller PayPal kan ni använda vårt kontonummer:

Forex Bank 9420 48 70 678

 

Med massor vänliga hälsningar

Henrik & Madeleine Lilja Rönnquist

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.