Stor polisinsats i Rinkeby efter att man blivit stickskadad

| 21 november, 2020

Strax efter klockan 22 på fredagskvällen larmades polisen till Rinkeby i västra Stockholm då en man med stickskador kommit in på en restaurang i förorten. Polisen ryckte ut med en stor och tungt beväpnad insats där även piketen medverkade. Under natten har polisen haft ett stort område i Rinkeby avspärrat. Enligt polisen ska den stickskadades mannen blivit skadad i en lägenhet och därefter tagit sig till restaurangen där han fick hjälp. Mannen fördes till sjukhus men hans tillstånd är oklart.

Polisen har gripit och senare anhållit två män misstänkta för mordförsök i den lägenhet där attacken ska ha ägt rum. Och de har genomfört en teknisk undersökning samt talat med eventuella vittnen på platsen. De två anhållna är en man i 40-årsåldern och en man i 50-årsåldern. Polisen utesluter dock inte att fler personer kommer att gripas i ärendet. Det är dock inte känt på lördagen om polisen har tagit fler personer till förhör i ärendet, det är heller inte känt om fler blivit gripna och anhållna.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stor-polisinsats-i-stockholm-2
https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-stor-insats-i-rinkeby/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.