Uppdatering om den stora polisinsatsen i Rinkeby

| 21 november, 2020

Uppdatering om den stora polisinsatsen i Rinkeby på fredagskvällen:
Jag skrev tidigare idag om att en man hade stickskadats i en lägenhet i Rinkeby varefter han tagit sig till en restaurang där han fått hjälp. Nu har det framkommit att mannen blev utsatt för en misshandel med tortyrliknande inslag i lägenheten. Mannen hade blivit bunden till händer och fötter och fått flera knivhugg på ovankroppen. Två män är anhållna för dådet men enligt uppgift handlar det om 4-5 gärningsmän totalt. Och polisen utesluter inte att fler personer kan bli misstänkta längre fram. Polisen vet inte i detta läge vilken relation som de båda anhållna männen och den skadade har med varandra.
Även brottsrubriceringen kan komma att ändras då mannens tillstånd är allvarligt om än stabilt.

https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-stor-insats-i-rinkeby/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.