Risk för spridning vid brand i garagelänga i Åkersberga

| 22 november, 2020

Bilbränderna fortsätter och grassera runt om i vårt land, och nu har de spridit sig till att också innefatta garagelängor. Även om polisen inte har rubricerat denna brand i en garagelänga i Åkersberga norr om Stockholm som inträffade vid halv ett-tiden så frågar man sig om det inte är så att den är anlagd. Räddningstjänsten fick i alla fall rycka ut vid halv ett-tiden då det brann och branden var så kraftig att det fanns spridningsrisk till ett bostadshus som låg i närheten. Första enheten som var på plats lyckades dock dämpa branden och ta bort spridningsrisken, och vid kvart i ett var branden under kontroll. Det är tio portar i längan och fem av dem är totalskadades, i bland dem som totalskadades fanns dock bara två bilar. Resterande garage var tomma. Även efter att branden var under kontroll var rökutvecklingen kraftig. Vid fyra-tiden rapporterade räddningstjänsten att branden var släckt och att de avslutat uppdraget.

https://www.expressen.se/nyheter/spridningsrisk-vid-brand-i-garagelanga-norr-om-stockholm/?fbclid=IwAR2CZc0DUQ7bAv1MQ-nMmogu-Fbv-bgY0XwwspAAah3HtWurTCh9HIajeoQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.