Stor polisinsats efter att ett misstänkt farligt föremål har anträffats på en adress i Krokslätt

| 23 november, 2020

Polisen har sedan klockan 13 på måndagseftermiddagen arbetat på en adress i Krokslätt. Detta sedan det anträffats ett misstänkt farligt föremål på adressen. Platsen är avspärrad och Nationella bombskyddet är på plats.
Polisens presstalesperson i region Väst Anna Göransson säger: “Det är avspärrat på en adress. Vi har en pågående insats med koppling till adressen från tidigare i somras. Det har kommit fram nya uppgifter om att det kan finnas ytterligare farligt föremål.”
Strax efter klockan 15 meddelade polisen att ett misstänkt farligt föremål hittats och att det kommer att säkras senare.

Den tidigare händelsen som det hänvisas till inträffade i början av augusti. Då larmades polisen till en villafastighet efter att en misstänkt handgranat exploderat i en villaträdgård. I det fallet utreds ärendet som allmänfarlig ödeläggelse. Vid det fallet var den misstänkta måltavlan inblandad i en rättstvist som rörde en skuld på 400 000 kronor där motparten, som uppger sig ha lånat ut pengarna, tagit hjälp av en juristbyrå som vid den tiden drevs av en tidigare Bandidosman.

Denna Bandidosman fick lämna uppdraget mitt i rättsprocessen efter att han själv dömts till tre och ett halvt års fängelse för bland annat försök till grov utpressning och grovt vapenbrott. Måltavlan har i sin tur kopplingar till Hagakliniken på Första Långgatan i Göteborg, där det så sent som den 11 november inträffade en explosion på en av klinikens toaletter och där två kvinnor skadades varav den äldre skadades allvarligt.
Så vad kan man säga annat än att Sverige bara blir tryggare och säkrare, eller?

https://www.expressen.se/gt/krim/omrade-avsparrat-bombskydd-pa-plats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.