Hans Sandin: Varför har politikerna ett eget pensionssystem?

| 26 november, 2020

Fullständigt häpnadsväckande att politikerna skaffar sig ett eget pensionssystem som genererar minst 30 000 per månad i pension livet ut.

Däremot tycker man att pensionssystemet som man skapat åt oss vanliga medborgare är ett tryggt och stabilt system. Vilket hyckleri av värsta sorten.

Varför? Med andra ord så var man redan från början medveten om vilket uruselt pensionssystem man skapat för oss andra, som genererat 360 000 fattigpensionärer som bara ökar för varje år som går.

Detta kan betecknas som det värsta rånet någonsin historiskt av det arbetande folket.

Bo Könberg, ordförande i den arbetsgrupp som på 1990-talet såg till att vi begåvades med ett nytt pensionssystem, anser att nyordningen stått sig bra.

Bo Könberg lovade en pension motsvarande 70 procent av årsinkomsten för dem som går i pension. Resultatet blev bara 40% av årslönen. Vad säger Ardalan Shekarabi om detta?

Samtliga som sitter i “pensionsgruppen” skulle avskedas på ett grått papper och en stor spark i baken och aldrig mer få sätta sin fot i ett politiskt sammanhang någonsin. Pensionsfrågan har medvetet dolts av Socialdemokraterna och ska återföras till riksdagen för att öppet diskuteras där. Inget annat är acceptabelt.

Hans Sandin på Facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 71
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Varför har politikerna ett eget pensionssystem?

 1. Carl den 12

  Det kan man verkligen fråga sig, VARFÖR❓❓❓dessa skulle vara värd mer i pension, istället för Gott folk som arbetar, sliter och är dom som verkligen får det här landet att gå runt dygnet runt?

  Calle ser att det här, bla säger ALLT om vilka dom är och hur dom i sin jakt på makt och girighet, tror sig stå över vanligt Gott folk?
  Ebba är den som förtjänar mest en riktigt god pension utav dessa?
  V som kacklar om Lika värde för alla, visar återigen att människor med en självutnämnd sk finare “ideologi” bara kör med sitt sedvanliga dubbla budskap och fulspel, som är så lätt att se igenom om man själv inte är V❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.