MOHAMED OMAR: Mer skattepengar till shariatrogen imam

| 26 november, 2020

“Salahuddin Barakat är imam och ordförande för Islamakademin i Malmö, som delvis finansieras med skattemedel från Malmö Stad. Han har nyligen fått ett tillskott på några miljoner i sitt arbete mot ”extremism”. Vem är denna Barakat? Vi vet att han hatar Frankrikes president Emmanuel Macron eftersom denne står upp för västerländsk yttrandefrihet. På sin personliga Facebooksida (7/10 2020) skrev Barakat att Frankrike är en ”islamofob skurkstat” och att Macron är ”en skurkaktig fjant”.

Jag känner inte Salahuddin Barakat, men under min tid som muslim var jag bekant med några av hans lärjungar. Dessutom kan jag litegrann om skolan i Tarim i Jemen där han har studerat. Många östafrikanska imamer jag känner har studerat på samma skola. Jag har bott i Mombasa och talar swahili.

Skolan i Tarim tillhör inte Muslimska Brödraskapet och inte Al-Qaida. Men den lär ut att allt i Koranen är sant och ska tillämpas idag. Skolan lär också ut att sharia är den enda sanna och rätta lagen.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: Mer skattepengar till shariatrogen imam

 1. Carl den 12

  “Tryggt” att skattepengar går till religionsförtryck, kvinnoförtryck, shariaförtryck + terrorförtryck?

  Calle undrar hur en regering, kan komma undan, gång på gång med att svika oss ursprungliga skattebetalare genom att finansiera och möjliggöra ännu mer förtryck med våra gemensamma pengar som först och främst ska gynna oss❗❗❗

  Är vi för eller mot yttrandefrihet, att kvinnor, flickor och människor med annan religionsuppfattning förtrycks i Sverige år 2020❓❓❓

  Är det här priset vi får betala, för att regeringen och kommunpolitiker ska säkra sina valdeltagares röster inför nästa val genom att vi alla, får vara med att betala skatt för ett ännu mer otryggat samhälle?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.