David Lega (KD): ISLAMI(S)TERNAS NYTTIGA IDIOTER

| 27 november, 2020

“Av Islamiska statens (IS) så kallade ’kalifat’ i Irak och Syrien återstår bara skärvor och dammkorn. Detta innebär inte att terrorsekten har utraderats. Snarare har den ändrat taktik och flyttat fram sina positioner i Europa och andra delar av världen.

Om detta vittnar den senaste tidens bestialiska terrorattacker i Europa.

Om detta vittnar blodbaden på Paris, Nice och Wiens gator.

Mot islamisternas rena, skära ondska hjälper inga fritidsgårdar eller socialtjänster i världen. Mot den måste vi sätta hårt mot hårt.

Ett led i det kraftfulla gensvaret måste vara att ställa högre krav på internetoperatörer, såsom Facebook, att snabbt ta bort all form av terrorpropaganda från sina sidor. Ett sådant förslag ligger nu på EU:s bord.

Med hänvisning till att förslaget skulle inskränka yttrandefriheten (för terroristerna) motarbetas det dock av Europaparlamentets vänstergrupper, där bland annat Socialdemokraterna och Miljöpartiet ingår.

Svenska socialdemokraters och miljöpartisters relativisering av islamismen är ingenting nytt. Detta trots att den islamiskt motiverade terrorismen, enligt Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT), idag utgör ett av de största säkerhetspolitiska hoten mot vårt land.

Med den insikten frågar man sig: i Socialdemokraternas och Miljöpartiets värld, väger där terroristernas yttrandefrihet tyngre än den oskyldiga civilbefolkningens säkerhet och trygghet?

Om detta skriver jag i dagens Göteborgs-Posten: https://www.gp.se/…/eu-v%C3%A4nsterns-undfallenhet-mot…

David Lega (Kd) på Facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “David Lega (KD): ISLAMI(S)TERNAS NYTTIGA IDIOTER

 1. Carl den 12

  Tänker man enbart på att vi får aldrig glömma andra världskriget och hur nazismen tog över och ödelade, så är det uppenbarligen så, att man missar att NU är det på gång igen, fast i en ny form av terror, islamismen?

  Calle VÄGRAR, lyssna på dom röster som säger “att nu ska vi inte polarisera”, okej så vi ska återigen stå tysta och låta det ske IGEN, att historien upprepar sig???

  Hur många tigrar ska få skämmas denna gången?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.