Flera bilbränder i Göteborg under natten till söndagen

| 29 november, 2020

Bilbränderna runt om i Sverige fortsätter i oförminskad intensitet, det är nästan inte inte en dag utan att man kan läsa om bilar som börjat brinna. Under natten mot söndagen var det åter dags för Göteborg att drabbas av denna farsot. Det första larmet inkom till polis och räddningstjänsten från Lövgärdet 23 minuter över midnatt. Drygt en halvtimme senare kommer nästa larm från samma område. Därefter tar det endast 45 minuter till det tredje larmet, denna gången brann det en bil på Malörtsgatan. Polisen har upprättat tre anmälningar om skadegörelse. Enligt uppgift har ingen person skadats vid bränderna.

https://www.expressen.se/gt/tre-larm-om-bilbrander-i-goteborg-i-natt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.