Man knivhuggen vid Gullmarsplan, fördes nersövd till sjukhus

| 29 november, 2020

Vid 19.30-tiden fick Stockholmspolisen ett larm om att en man blivit knivhuggen i närheten av Gullmarsplan i Johanneshov. När polisen anländer är mannen så svårt huggen i ryggen att ambulansen tvingas söva ner honom innan han förs till sjukhus. Polisen inledde omedelbart en förundersökning gällande försök till mord. Samt började med att förhöra vittnen på platsen. Samt spärrade av platsen för teknisk undersökning.

Strax innan klockan 21 så meddelar polisen att en person gripits misstänkt för knivdådet. Enligt uppgift ska den gripna vara en kvinna och hon ska ha gripits i närheten av brottsplatsen. Enligt obekräftade uppgifter som polisen ej vill bekräfta ska mannen och kvinnan känna varandra sedan tidigare. Hur mannens tillstånd var efter att han anlände till sjukhus är inte känt.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-i-stockholm-knivattack-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.