Polisen utreder mord efter att en kvinna hittats död i bostad i Åstorp

| 29 november, 2020

Vid 13.50 på lördagseftermiddagen larmades polisen till en bostad i Åstorp i Skåne där en privatperson hittat en död person. Polisen var på plats med flera patruller då de misstänker att den döda personen är mördad.
Polisens presstalesperson Jimmy Modin säger: ”Personen anträffades död inomhus i en bostad. Och där finns omständigheter på platsen som gör att vi har anledning att misstänka att ett brott ligger bakom.”

Platsen är avspärrad och polisen kommer att göra en teknisk undersökning av platsen. Polisen har även under lördagen pratat med boende och personer i området för att se om de gjort några iakttagelser som polisen kan ha nytta av. Ännu på lördagskvällen var omständigheterna kring dödsfallet oklara. På lördagskvällen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

Uppdatering: Enligt uppgift ska den döda vara en kvinna i 50-årsåldern. Kvinnans anhöriga är underrättade. Polisen har under natten mot söndagen fortsatt med genomförandet av den tekniska undersökningen av platsen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/misstankt-grovt-brott-i-astorp-fastighet-avsparrad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.