Inbrott på fastighetsbyrå och bank i Eslöv

| 30 november, 2020

Under natten till måndagen gick larmet om att det var ett inbrott på en fastighetsbyrå på Södergatan Eslöv. Dock nöjde sig inte tjuvarna med att bryta sig i där utan de hade fortsatt med att bryta upp en dörr i fastighetsbyrån som ledde till en bank i samma fastighet. Under natten har polisen genomfört en brottsplatsundersökning både på fastighetsbyrån och i bankens lokaler. Dock är det oklart vad som har stulits från banklokalen. Polisen tror dock att att brottet ska kunna lösas ganska snabbt då tjuvarna troligen fångats av övervakningskameror. Enligt polisen så finns det material de ska titta på.

https://www.expressen.se/kvallsposten/bank-drabbad-av-inbrott-finns-material-pa-overvakningskamera/?fbclid=IwAR2KYCZ-8FUv_b3rZolEEs3Up5TcPNgxGTzer-a8ZxAnexhmZEwPcQKtg4g

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.