Jon Tallinger: Här är turerna kring Marcus Oscarsson och TV4

| 30 november, 2020

Detta är rörigt pga att Marcus raderat så mycket av vad han skrivit på sin sida och att mitt inlägg är raderat av facebook. SÅ LÄS NOGA !

1) Jag och många andra kommenterade på Marcus två facebookinlägg och mitt och andras inlägg blev raderade. Mitt inlägg hade massor med positiva kommentarer av mig och hundratals likes. Jag bad Marcus vänligt att ta upp frågan att det är staten, politikerna och administratörerna som är skyldiga genom sina RIKTLINJER.

2) Jag skrev ett facebookinlägg om Marcus cencur som blev delat tusentals gånger + en artikel i  ProjektSanning här:( https://projektsanning.com/…/jon-tallinger-ar…/ ).

3) Markus kom till min facebooksida och krävde att jag skulle radera mitt facebookinlägg. Han ljög och sa att mitt inlägg blivit “attackerat” vilket är en lögn.

4) Marcus raderade sina två ursprungliga facebookinlägg trots tusentals kommentarer. Där var många hundra kommentarer som taggade mig och vädjade om att Marcus skulle prata om det viktigate — Riktlinjerna!

5) Marcus raderade det han skrivit på min sida.

6) Marcus la upp ett nytt facebookinlägg där jag kommenterade IGEN och det fick ligga kvar men blev därefter blockad IGEN. Jag kan inte kommentera där mer.

7) TV4 fick facebook att radera mitt facebookinlägg som blivit delat tusentals gånger.

Nedan kan ni se några skärmdumpar som bevis.

Tyder detta på något som hör hemma i en fri och öppen debatt ?

Jon Tallinger


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Jon Tallinger: Här är turerna kring Marcus Oscarsson och TV4

 1. Monica Milich

  Jag har delat ditt inlägg, Jon, samt upplyst om att jag hela tiden följde ditt kämpande för syrgas till äldreboenden ist f palliativ vård. Även informerat om, hur du försökte få en dialog med bl a TV 4 men avfärdades. Berättade att du per videolänk o dokument ( som jag sett o kan vidimera, såg även dina tappra försök med medierna – bl a TV 4, som du lät videofilma) ALLT har jag delat o berättat!
  Jag hoppas de blir rättsliga påföljder.
  Marcus O har jag, sedan lång tid, slutat följa, då jag blivit varse, att han inte är så objektiv, som han gett uttryck för!

  Svar
 2. K-J

  Brukar inte kommentera här så ofta men känns lite angeläget nu. M. Oscarsson är sosse, så inte så konstigt att han försöker få regeringen oskyldig till det som hänt med coronahanteringen. Precis som han nu när Trump, förr eller senare, avgår så kommer han med tyckanden på TV4 om att massmedia inte har rapporterat något om hans politik utan bara om honom som person och hans agerande. Trump har suttit i 4 år och det massmedia hela tiden har haft åsikt om är hans person, inte hans politik (möjligen ngn gång ibland) så Oscarsson kunde framfört detta hur många ggr som helst, men nu är det ganska ofarligt för honom. framstår snarast som att han skulle vara “neutral”. Oscarsson är bara ytterligare en av dessa socialister som lever på staten. TV4 är nu en del av Telia, mao statsägt precis som SVT och SR.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.