Man hittades medvetslös i närheten av polishuset i Borlänge, avled senare på sjukhus

| 30 november, 2020

Under natten till söndagen hittade en man i 20-årsåldern medvetslös och svårt skadad i närheten av polishuset i Borlänge. Kort efter att mannen hittades så beskriver polisen att hans skador är ”mycket allvarliga”. Polisen gick under söndagen ut med en vädjan till allmänheten då de inte kunnat konstatera hur länge mannen legat på platsen. De önskade om att få vittnesiakttagelser från trakten från klockan 23 på lördagskvällen. Polisen startade en förundersökning på natten mot söndagen om försök till mord då mannen var svårt misshandlad. Brottsrubriceringen ändrades dock under söndagen till mord då mannen avled på söndagen. Ännu på måndagsmorgonen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/hittades-svart-skadad-har-nu-dott/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.