Malmöpolitiker slösade bort nära halv miljon kronor på ljudidentitet åt staden som använts en gång.

| 1 december, 2020

Många gånger har man hört från de styrande vänsterpolitikerna i Malmö att de är noga med att inte slösa med skattemedel utan de ska gå till saker sim verkligen gör nytta för staden. Men i alla fall jag ifrågasätter detta när man läser att Malmö stad betalade 485 000 kronor till en kommunikationsbyrå för att de skulle skapa en ljudidentitet åt staden. Något som Malmö stad skulle använda i marknadsföringssyfte på bred front. De tre ljudfiler som kommunikationsbyrån skapade och som kostade nästan en halv miljon kronor har hittills bara använts en enda gång, så resultatet av marknadsföring på bred front har varit klent.

De ska enligt uppgift bara använts när Malmö stad gjorde reklam för Socialchefsdagarna i Malmö nästa år.
Så man kan ironiskt säga att det var väl använda pengar, eller hur Katrin Stjernfeldt Jammeh?
Nicklas Sjöqvist, presschef i Malmö stad försöker bortförklara det klena användandet när han säger: “Vi hade önskat att ljudfilerna kommit ut på bredare front men vi har varit otroligt upptagna av pandemin att vi inte kunnat använda dem mer. Men vi kommer göra mer av vårt varumärke med vår logotyp, vår grafik och våra ljudfiler framöver.”

Men vad det innebär vill inte Nicklas Sjöqvist säga. Så detta med ljudfilerna blir väl ett i raden av bortkastade skattemedel som den styrande vänsterpolitikerna lyckats med under årens lopp.
Man frågar sig nu vilket nästa projekt blir och vad det kommer att kosta skattebetalarna i Malmö och resten av Sverige?
Vi kan bara hoppas att de inte hinner besluta något nu under kommande år och att de år 2022 åker från makten så att Malmö kan få ett styre som verkligen tar vara på varje skattekrona på pappret och inte gör som Socialdemokraterna som lovar saker verbalt men som i verkligheten gör helt andra saker.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmos-ljudidentitet-kom-bort-under-pandemin

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.