Misstänkt mord i Lesjöfors då man hittats död i bostad

| 1 december, 2020

Vid halv sex-tiden på måndagskvällen larmas polisen till en fastighet i Lesjöfors i Filipstads kommun då en död person hittats på platsen. Med anledning av fynd som gjorts på platsen så misstänker polisen att personen bragts om livet och att man inlett en förundersökning om mord i ärendet. För övrigt är polisen mycket förtegna i ärendet med hänvisning till förundersökningssekretess.
Polisens presstalesperson Christina Hallin sade på måndagskvällen: ”Platsen är avspärrad och teknisk undersökning pågår på platsen.”

Polisen har haft många patruller på platsen. Dock så meddelade polisen vid 20.45-tiden att den döda personen är en man och att han hittades sent på måndagseftermiddagen. Förutom att polisen är förtegna om ärendet är de också förtegna om någon är frihetsberövad eller gripen för gärningen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/varmland/man-hittad-dod-i-filipstad-misstankt-mord https://www.expressen.se/gt/misstankt-grovt-brott-polis-pa-plats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.