MOHAMED OMAR: Idrotten ska inte hänsyn till vilket kön du har i din fantasi

| 1 december, 2020

“Under sommaren har Gymnastikförbundetfunderat djupt om HBTQI och kommit fram till att killar upp till 17 års ålder som låtsas vara tjejer ska kunna tävla mot tjejer. Det här förstås dåliga nyheter för tjejerna.

Killar är, som alla vet, mycket längre och starkare än tjejer och kommer att sopa mattan med dem. Tänk er en ung tjej som tränat hårt för att vinna, bara för att bli besegrad av en kille som tränat betydligt mindre. Knappast rättvist.

Men det viktiga är väl att man är snäll mot killarna som inbillat sig att de är tjejer. Man får till varje pris inte göra dem ledsna. Att tjejerna som de krossar blir ledsna struntar man i. De är ju inte transor, och som transa är man lite finare än en sån där trist cis-person.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.