Explosion vid bil i bostadsområde i Eskilstuna

| 2 december, 2020

Bilbränder och sprängningar fortsätter grassera i Sverige. Sådana som polisen i Eskilstuna larmades till strax efter midnatt natten mot onsdagen då det inträffade en sprängning vid en bil i ett bostadsområde i staden. När polisen anlände till platsen påträffade de en bil med plåtskador och en skadad vindruta. Enligt Thorbjörn Lindqvist vid polisen ska någon lagt en ”banger” på bilen som sedan har exploderat. Och det är den som gett skadorna på bilen. Ingen ska ha skadats vid sprängningen. Och polisen hade ingen misstänkt för sprängningen under natten.

https://www.expressen.se/nyheter/explosion-vid-bil-i-bostadsomrade/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.