Flera larm om skottlossning och bilbrand i Östberga

| 2 december, 2020

Vid 23-tiden på tisdagskvällen kom flera larm om skottlossning i från Östberga i Stockholm. Polisen ryckte ut men de fann ingen skottskadad på platsen, däremot fann de att en bil stod i ljusan låga. En av inringarna var en kvinna, hon sa att det var tre kanske fyra smällar med kanske två till tre sekunders mellanrum. En annan inringade säger att hon satt på sin balkong när hon hörde smällarna och begav sig då ut på gatan.

När hon kom ut så såg hon på långt håll gå mot en parkeringsplats och därefter såg hon att en bil brann.
Kvinnan sade till Expressen: ”Man får liksom ont i magen.”
Det var alltså en vanlig kväll i ett av de utanförskapssamhällena som gjorde sig gällande än en gång. Vilken rubricering polisen gjort på utryckningen framgår inte, inte heller om räddningstjänsten ryckte ut för att släcka bilbranden, men det visar på att det snart inte finns någon trygghet kvar i vårt gamla Sverige.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-ostberga/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.