Man gick bärsärkagång i centrala Stockholm

| 2 december, 2020

Strax innan klocka två natten till onsdagen larmades Stockholmspolisen om att en man gick bärsärkagång med en slägga vid Stureplan. När polisen anlände till platsen så visade det sig att mannen slagit sönder framrutan på en bil och en ruta på en butik. Mannen är gripen på platsen och han är nu misstänkt för förutom skadegörelse även hot om våld mot tjänsteman och våld mot tjänsteman. Mannen fick föras till sjukhus men hans skadeläge är okänt. Även en polis skadades vid ingripandet. Denne fick dock bara lindriga skador och behövde inte uppsöka sjukhus. Vad som orsakade bärsärkagången är inte i nuläget känt.

https://www.expressen.se/nyheter/barsarkagang-av-man-med-slagga-mitt-i-stockholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.