Man i 45-årsåldern överfallen slagen och sparkad vid rånförsök.

| 2 december, 2020

En man skadades vid ett överfall eller rånförsök på Mäster Johansgatan i Lunden i Göteborg vid 21.10-tiden på tisdagskvällen. Enligt polisen var det ett våldsamt överfall eller rånförsök då offret en man i 45-årsåldern blev både slagen och sparkad i bland annat huvudet av de maskerade gärningsmännen. Polisen skriver på sin hemsida att rånarna ville ha mannens pengar, men enligt uppgift fick de inget med sig. Efter rånförsöket eller överfallet så försvann rånarna springande från platsen i riktning mot Danska vägen. Den 45-åriga mannen fick sådana skador i ansiktet att han fick föras till sjukhus med ambulans. Ännu vid 22-tiden söker polisen efter rånarna, men ännu då hade ingen gripits.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-ranad-sparkad-och-slagen-i-huvudet/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.