Parkerad bil sprängd i Hässleholm

| 2 december, 2020

Ytterligare en bilsprängningen i Sverige inträffade strax efter midnatt natten mot onsdagen då polisen larmades till en sprängningen på Gethornskroken i Hässleholm. Polisen skriver på sin hemsida att när de anlände till platsen så kunde de se en bil som skadats från någon typ av detonation. Polisen spärrade av platsen och tillkallade Nationella bombskyddet. När de anlände under natten konstaterade de efter undersökning som var klar vid 3.30-tiden att det troligen används en ”banger” mot bilen.

Detta antagande har gjorts eftersom det inte är några skador på annat än bilen. Polisen hävde därefter avspärrningarna. Därefter startade polisen en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. Enligt uppgift har ingen person kommit till skada vid sprängningen. Ingen person är i nuläget misstänkt eller gripen i ärendet.
Så man kan ironiskt fråga sig om Sverige är så tryggt och säkert som många politiker i regeringen påstår det är?
För mig känns det inte alls så säkert som det en gång varit.

https://www.expressen.se/kvallsposten/detonation-vid-parkerad-bil-i-hassleholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.