Rebecca Weidmo Uvell: Det handlar om omdöme

| 2 december, 2020

“Jag var en av de som ifrågasatt tidigt varför media inte grävt kring hur länge Federley visste att nya killen var en dömd pedofil. Jörgen Huitfeldt gjorde det idag, efter att Michael Arthursson från Centern igår bekräftade att “Federley känt till det en längre tid”. 

Det handlar nämligen inte alls om privatliv, om att brottslingar sonat brott och måste få en chans eller något sådant. Det handlar faktiskt inte ens om pedofilen, som alldeles oavsett vad man tycker om honom de facto avtjänat sitt straff enligt de makabra låga straffen vi har (9 år dömd, 6 år inne). Det handlar heller inte huruvida det är synd om Federley som mår dåligt. 

Det handlar bara om två saker. 

Omdöme. Och media.

Rebecca Weidmo Uvell

Läs på hennes blogg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.