Löfven hojtar till – nu stänger alla gymnasieskolor

| 3 december, 2020
FOTO: MARTINA HOLMBERG / TT / TT NYHETSBYRÅN

Från och med måndag ska gymnasieskolan gå över till distans- eller fjärrundervisning.

Det gäller till och med onsdag den 6 januari. 

– Det här är inget förlängt jullov, ingen chans till att hänga på stan eller i köpcentrum, säger statsminister Stefan Löfven.

Från och med måndag den 7 december fram till den 6 januari ska landets gymnasieskolan i Sverige genomföras på distans. Beslutet kommer efter ett initiativ från Folkhälsomyndigheten

Det meddelade statsminister Stefan Löfven (S) under en presskonferens under torsdagen, tillsammans med utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Löfven hojtar till – nu stänger alla gymnasieskolor

 1. ulf

  Men de makabra dödstalen på äldreboenden talar man tyst om givetvis.Socialdemokraternas sexåriga inslussning av ickeutbildade,lågutbildade och helt omotiverade invandrare som betalas via bidrag från oss skattebetalare.Löfvens stora samhällsprojekt där man medvetet låter våra gamla anhöriga helt enkelt avlida utan att få den hjälp som finns………nu senast från Gävle.
  ” Kommunen konstaterar att det funnits problem med personalens språkkunskaper och förmåga att ta till sig information, rapporterar Gefle Dagblad.

  Enligt en handlingsplan som tagits fram av kommunen efter att den gamla mannen plågats till döds, ska kunskaperna hos personalen höjas, särskilt när det gäller basala hygienrutiner och munvård. ”
  Det är obegripligt hur dessa personer ens kan finnas inom svensk äldrevård.!!
  Hur kan det tillåtas fortsätta ? Löfven och hela S samt övriga sosse sverige skyddar sina nya väljare och säger inte ett ord om det verkliga spridnings problemet inom äldrevården.Det kryllar av bidragstagare som har noll språkkunskap och förmåga att förstå ens en enkel arbetsinstruktion.För en sosse är rösterna det enda viktiga därför fortsätter avlivandet av våra gamla anhöriga.Tacka Löfven med anhang.!
  I stället försöker man dölja problemen med att det nu är ungdomarnas fel ??Tacka lögnhalsarna i Socialdemokraterna med stödpartier,våga öppna ögonen och inse verkligheten.Sveriges dödstal säger allt om Löfvens totala misslyckande tillsammans med alla S störda myndighetspersoner.De borde straffas för sitt folkförakt och alla lögner och undanflykter från sitt ansvar.??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.