Federley har agerat omdömeslöst – det är Annie Lööfs, medias och hans politikerkollegors dom

| 4 december, 2020

. Lööf säger att det är en tragiskt och en sorglig historia. En sorglig historia? Barn har utsatts för sexuella övergrepp av Federleys sambo, samtidigt som Federley påstår att han inget visste. 

Barn har farit illa av sjuka vuxna män som inte kan ha en normal relation med kvinna eftersom de har ”fel” kropp, kan säga ifrån, och inte låter sig skrämmas. 

De utsatta barnen är ingen sorglig historia. De är ett svar på sjuka individers egoistiska och perverterade sexuella behov. Det är så man baxnar. 

De här barnen blir en dag vuxna kvinnor och då hoppas jag att de kommer berätta om deras ”sorgliga” historia, om Federleys sambo och vad som egentligen hände? Svara på frågor på var var Federley? Hur kunde han inte veta? 

Det här är nämligen för allvarligt. I flera månader har Federley vetat, liksom Lööf. Det finns ingen anledning att tro att inte varje politiker i högre position vetat. Frågan är vad de gör nu, fortsätter att urskuldra och bortförklara, går samman för att sätta bilden av Federley som ett oskyldigt offer och svensk politik, lite som ”det kunde vi aldrig tro.”

Det här ingen privatangelägenhet. Det här är hela folkets angelägenhet. Pedofili får aldrig behandlad som något normalt, aldrig!


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Federley har agerat omdömeslöst – det är Annie Lööfs, medias och hans politikerkollegors dom

 1. Dan Astrom

  Stackars, stackars Federley! Barnen får skylla sig själva som troligen var provocerande klädda… ????
  Va faan är det för fel på nomenklaturan?! Dom verkar vara sinnessjuka hela gänget! Hur mår barnen?! ?

  Svar
 2. Carl den 12

  Eller hur, det är fokus på hur medberoende mår och hur det finns andra medberoende, som ser det som en “läggning”, vilket det INTE är❗❗❗

  Pedofili handlar om att ta makten över ett barn och ta livskraften ifrån barnet, genom sadism och dessa övergrepp ska rubriceras, som fysisk och psykisk tortyr och SKA iNTE blandas ihop med någonting annat❗❗❗

  Calle undrar hur den skyldiga personens internetvanor ser ut efter sk “avtjänat straff”, med tanke på att återfallsrisk alltid är hög och att denna säkerligen inte är kemiskt kastrerad?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.