Rånförsök mot butiksinnehavare i Mölndal

| 4 december, 2020


Vid 20.40-tiden på torsdagskvällen larmade en butiksägare i Mölndal att han blivit påhoppad av två rånare när han skulle lämna sin butik via bakdörren. När då butiksägaren skrek så skrek så skrämde han bort rånarduon som försvann springande från platsen. Polisen åkte till platsen där de skrev en anmälan om rånförsök. Polisen sökte även med hundpatrull efter rånarna, men vid 21-tiden var ingen gripen för brottet. Enligt uppgift så skadades ingen vid händelsen.

https://www.expressen.se/gt/krim/butiksagare-pahoppad-forsok-till-ran/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.