SAMEH EGYPTSON: Vem är SVTs imam egentligen?

| 4 december, 2020

Mycket intressant av Egyptson om islamismens utbredning:

“Efter jag skrev min blogg, ”SVT, Håll sharia borta från svensk lagstiftning!” blev jag kontaktad av flera personer som känner till imam Adly Abu Hajar. Han är en ju offentlig person och har figurerat i media flera gånger. De som kontaktade mig krävde att jag ska lägga fram bevis för mina påståenden.

Jag har arbetat i flera år med att söka information om Muslimska Brödraskapets nätverk i Sverige och internationellt. Mitt mål har varit att sätta stopp för en stor lögn som pågick i decennier i Sverige. Muslimska Brödraskapets dubbla budskap är skadligt för både personer som ingår i nätverket, andra muslimer och för politiska partier som de samarbetar med. Medlemmarna lever i en stor lögn att de, med deras ”smarta” metod, dubbla budskap och vänlighet ska kunna nå makten som ett steg i en stegvis-strategi. Muslimer som ingår i deras krets lever i en illusion att Kalifatet ska återuppstå och att brödraskapets tolkning är den enda sanna tolkningen. Sharia är den gudomliga lagen som alla muslimer och så småningom hela världen ska följa. Dessa människor integreras inte i samhället då de betraktar samhällets medborgare som vilseledda och otrogna. Det är allvarligt att politiska partier och media infiltreras av bröderna. Partierna och media förlorar därmed förtroende bland sekulära personer i samhället.”

Sameh Egyptson

Läs vidare på hans blogg


Köp Erövringen, Muslimska Brödraskapets infiltration av Sverige:
https://egyptson.se/shop#!/products/er%C3%B6vringen
Köp E-boken med klickbara unika länkar på Google books
books.google.se/books/about/ER%C3%96VRINGEN.html 


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.