Aldrig har så få gjort så stor skada

| 5 december, 2020

Miljöpartiet twittrar glatt om att de nu kommit överens med Socialdemokraterna om viktiga förbättringar för att stärka skyddet för människor flykt. 

Varför får ingen stopp på MP? De är ett parti som gjort till praxis att bygga sin så kallade politik på allvarliga missbedömningar, låt gå i humanitetens namn, men ändå. Alltid allvarliga missbedömningar. 

De allra flesta tänkande människor inser att få kommer fortsättas att tvingas att försörja fler. 

Det märkliga i sammanhanget är att om någon rödgrön politiker blir påkommen med att inte ha betalat sin parkeringsbiljett, använt bonuspoäng på otillbörligt sätt eller något annat mindre allvarligt, då får rödgröna politiker springa gatlopp. 

I varje TV-soffa ska politikerns svaga ögonblick analyseras och granskas, denne måste också be om ursäkt och förklara att det aldrig mer kommer upprepa sig men aldrig ser vi samma sak hända vid allvarligare missbedömningar eller fel. 

MP kan tyckas vara harmlösa klimataktivister, men de är allt utom det. De är rent farliga för svensk politik. Tänk bara på hur de mitt under brinnande migrationskris 2015 fick igenom en gymnasieamnesti för ensamkommande som vid första anblicken  handlade om hur resursstarka de skulle bli för samhället och sig själva, ja bara de fick utbildning och arbete.

Ensamkommande som sökte sig specifikt till Sverige, inte sällan med hjälp av anhöriga som redan bodde här. Det faktum att dessa ensamkommande saknade asylskäl var helt ovidkommande flr MP. De skulle bara få stanna, och då drev man igenom gymnasieamnestin. Varje rödgrön politiker kände sig varm om hjärtat men i vanlig ordning handlade det om deras känslor. Att det inte ordnades med npgon försörjning för de ensamkommande struntade de högaktningsfullt i, liksom att många av dem därav hamnat i stora sociala problem så som kriminalitet, fattigdom och hemlöshet. Nu sänks kraven igen för att de ska få ytterligare en större chans att hitta arbete. Varför tänker ni? Därför att vi befinner oss i en lågkonjunktur.

Om man vill rädda Sverige måste MP bort från storpolitiken. Deras privatmoral och aktivism hör inte hemma i en ansvarstagande politik. 

Allt, precis allt har slagit fel och gått fel på grund av MP. De sätter mänsklig hänsyn för den enskilde framför allt. Inget är viktigare än det.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Aldrig har så få gjort så stor skada

 1. Carl den 12

  Håller helt klart med S och MP, att ni ska göra det rätta och bästa för människor?
  MEN, gör det på plats och i närområdet där dessa som INTE har asylrätt är födda, uppvuxna och är hemma med kultur, religion och kan språket.
  Ju fler människor som flyttar hit, ju svårare blir det att bygga upp deras land och ta hand om de sina?

  Calle uppmuntrar mer än gärna er eldsjälar, att bidra att människor ska ha möjlighet att bo kvar i sitt land, grannländer och det gäller även vi i Sverige, som INTE önskar ökad kriminalitet och Corona?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.