Lisbeth Elmlund: Börjar Stefan Löfven och hans “anhang” lägga ut sina krokar mot Vänsterpartiet för att hitta nya lekkamrater?

| 5 december, 2020

Vi har inte sett slutet på Stefan Löfvens Statsministerkarriär ännu. Kommer hans EXIT att ske vid valet 2022, eller kommer den tidigare.

Jag för min del är beredd att vinka farväl av honom och hans “RödGrönaSörja” redan i morgon.

De gamla, vi som sedan barnsben vuxit upp och blivit fostrade i den socialdemokratiska myllan, och i alla år röstat på S, vi dör nu undan. Många kanske på grund av ett ryggradslöst styre som inte klarar av att stå stadigt mot en Pandemi.

Hos oss, vi gamla, blev Socialdemokraterna så stora och behöll makten så länge på grund av att alla hemskheter S gjort tillsammans, för och med Hitler och Nazityskland hemligstämplades och låstes in på 70 år.

Statsminister Tage Erlander satt som en mysig farbror i den tidens TV:s familjeprogram “Hyland Hörna” och berättade vitsar på sin Värmländska. VI VISSTE INTE, ingen av våra vuxna visste att denna Tage Erlander var högsta chef över landets 14 koncentrationsläger. Vi visste ju inte ens att dessa läger fanns i vårt land.

Jag fick inte lära mig sanningen trots att jag gick i skolan mellan 1956 -1964. Ingen visste. ALLT tystades ner av Socialdemokraterna.

Dessa 70 åren som hemlighetsstämpeln gällde har nu passerat och ALLT ligget öppet för oss att ta dela av. Allt finns att hitta, googla på Socialdemokraternas Sanning, det är en fruktansvärd läsning, men sanningen står där.

De invandrare som kommit hit och genom åren blivit mutade med insläpp i alla olika myndighetsposter för att rösta på S, de får från och med nästa val ett eget riksdagsparti, Nyans heter det, så där tappar S många röster.

Det är förmodligen därför rykten florerar i debatterna nu att Stefan Löfven och hans “anhang” har börjat lägga ut sina krokar mot Vänsterpartiet för att hitta nya lekkamrater att alliera sig med för desperat försöka hålla sig kvar vid makten. Sjöstedt lyckades han ju övertala genom att ge frun en Ambassadörstjänst i Vietnam.

MP hoppar över och under sträcket vid varje mätning, C håller på att tappa greppet, de sjunker, L är just nu ute ur leken.

Lisbeth Elmlund


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Lisbeth Elmlund: Börjar Stefan Löfven och hans “anhang” lägga ut sina krokar mot Vänsterpartiet för att hitta nya lekkamrater?

 1. Carl den 12

  S, MP och V är helt i beroendeställning utav varandra och måste snabbt öka Sveriges befolkning till vilket pris som helst, inför nästa val år 2022❗❗❗

  Calle kan känna paniken av stresshormoner i luften från Sveriges största lekstuga RosenBad pga att allt fler Svenskar genomskådar, att regeringen vänt sina generationer utav väljare, arbetare och skattebetalare ryggen för längesedan?

  VARFÖR låta folket vara med och påverka Sveriges framtid, när man kan köra på med en en politik som kör över sin ursprungliga befolkning, när nya Svenskar med försörjningsstöd förväntas rösta på S, MP och V❓❓❓

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.