Man gripen efter att ha slagit tågvärd i Hässleholm

| 5 december, 2020

Vid halv ett-tiden larmades polisen till stationen i Hässleholm då en resenär försökt att ta sig ombord på ett tåg och slagit tågvärden på tåget. Enligt uppgift ska resenären varit en man och han beskrevs av polisen som aggressiv. Tågvärden ska under tumultet som uppstod när mannen vägrade lämna tåget fått hjälp av andra passagerare att hantera mannen till polisens ankomst. När polisen kom till stationen och till tåget så arresterades mannen, han är nu misstänkt för våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

https://www.expressen.se/kvallsposten/resenar-slog-tagvard-vagrade-kliva-av-taget/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.