Två män knivskurna i Flemingsberg, båda förda till sjukhus

| 5 december, 2020

Polisen fick in ett larm vid 20-tiden om att en knivhuggning skett utanför en restaurang i Flemingsberg i södra Stockholm. Bara minuter efter det larmet kommer nästa larm från samma plats, då gäller larmet att det skett en skottlossning på platsen. Strax därpå stapplar en annan knivhuggen man in på en bensinstation i närheten. Enligt polisen var mannen utanför restaurangen mycket allvarligt skadad, medan mannen som stapplade in på bensinstationen verkar ha klarat sig okej.

Polisen säger att den man som tog sig till bensinstationen även ska blivit beskjuten, men enligt uppgift inte blivit träffad.
Båda de skadade männen fördes till sjukhus med ambulans där den svårast skadade opererades under kvällen. Polisen misstänker att båda händelserna har ett samband med varandra, men kunde inte på fredagskvällen gå in på exakt hur. Enligt vakthavande befäl vid Stockholmspolisen Fredrik Andersson var det minst sagt rörigt på fredagskvällen.

Enligt uppgift har den lättare skadade mannen hörts av polisen medan den svårt skadade mannen inte kunnat höras då han fortfarande genomgår intensiv vård. Polisen har startat förundersökning om försök till mord och om grov misshandel i ärendena. Om polisen har någon misstänkt eller gripen är inte känt på lördagsmorgonen.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-skadade-i-mordforsok-i-flemingsberg/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.