Två personer skadade av “vasst föremål” i Mjölby, en person gripen

| 5 december, 2020

Polisen larmades strax efter tre under natten mot lördagen till en adress i Mjölby. När de anlände till adressen så hittades två allvarligt skadade personer som skadats av något ”vasst föremål”. De skadade fördes till sjukhus där de nu vårdas. Polisen griper kort därefter en gärningsman som misstänks för brottet.
Vakthavande befäl Göran Nilseryd säger till TT: ”Vi arbetar ned brottsrubriceringen mord- eller dråpförsök och håller nu på med den tekniska undersökningen och de vanliga rutinerna i denna typen av ärende.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-till-sjukhus-hoggs-med-vasst-foremal/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.