Ett land som ständigt utsätts för olika experiment

| 6 december, 2020

Ja, ett folk som vi. Sverige, svenskar och svenska medborgare har utsatts för det ena efter det andra experimentet, till vilken nytta och varför? 

Hur man än vrider och vänder på frågorna ovan blir svaren alltid detsamma: Det handlar om politiker som tappat kontakten med verkligheten. Politiker som mycket sällan behöver beblanda sig med den verklighet de ställt till med. De kan på tryggt avstånd och med fickorna fulla av pengar betrakta utvecklingen av den utopi de traktar efter. 

Den här julen kommer bli annorlunda för alla som lever i Sverige, men framför allt blir den en sorgens och ensamhetens tid för väldigt många anhöriga som mist sina nära och kära i Covid-19. 

Varför ställs inte våra politiker till svars? Under väldigt lång tid har politiker utlovat både gröna ängar och guldglimmrande skogar, av det har vi sett intet. 

Det är så sjukt. Sverige beskrivs som ett väldigt annorlunda land. Människor runt i världen uppfattar Sverige som snudd på farligt. Det har blivit ett otryggt land på så många olika nivåer att det är svårt att greppa. 

Riksdagen, svenskar och svenska medborgare borde säga stopp, hit men inte längre! Det är dags för regeringen att ställas till svars för vad den har ställt till med. 

Riksdagen ska granska regeringen och ställa den till svars. Det bör även våra röster göra. Det är en grundbult i vårt parlamentariska system. Den slappa hanteringen av vårt land, svenskar och svenska medborgare är ett illavarslande symtom på hur dåligt vårt folkstyre fungerar.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Ett land som ständigt utsätts för olika experiment

 1. Lars J

  Ja, de behöver säkert inte nyttja kollektiva färdmedel för att resa. Då skulle de se att det oftast är omöjligt att hålla avstånd på bussar och pendeltåg. Att rekommendera användandet av munskydd skulle bli en för stor prestigeförlust. Men samtidigt förstår jag inte varför resenärerna inte på eget initiativ använder dessa skydd, det är ju inte förbjudet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.