Nationella bombskyddet inkallat efter att misstänkt granat hittats i Fyrisån i centrala Uppsala

| 6 december, 2020
Arkivbild

Vid lunchtid på lördagen kallades polisen till Fyrisån direkt utanför centrala Uppsala. Detta efter att det under magnetfiske jag ån påträffats ett föremål som misstänks vara och granat som enligt uppringaren var 20 cm lång. Efter att polispatrullen som kallats dit undersökt föremålet kallades Nationella bomskyddet in för att ta ta hand om den misstänkta granaten. Klockan 20 på lördagskvällen var det fortfarande inte känt hur arbetet med att ta hand om den misstänkta granaten fortskridit, inte heller om det var en granat. Det är inte heller känt om arbetet är slutfört.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-granat-hittad-bombskyddet-inkallat/?fbclid=IwAR2h85cYCF3lvcH4YBC7Y45Z6D4s–SYw5BJwuNpU8D2-v-fwARhIdmpaSghttps://brottsplatskartan.se/uppsala-lan/farligt-foremal-misstankt-uppsala-181607

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.