Ungdomar jagades med kniv vid bråk i Eslöv

| 6 december, 2020

Polisen larmades under lördagskvällen om att ett större bråk mellan ungdomar ägde rum på Norrevångsskolan i Eslöv. Enligt vittnesuppgifter polisen fått in var det personer med knivliknande vapen som jagade andra personer. Efter att polisen sökt i Eslöv så fann de tre ynglingar i 15-årsåldern som passade in på signalementet de fått. Polisen körde hem dessa till deras vårdnadshavare. Men om det är skrivit någon anmälan jag ärendet är inte känt. Även ambulans sändes till skolan där bråket ägde rum, den kunde dock återvända utan att behövt göra något då ingen ska ha skadats vid bråket.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ungdomar-jagades-med-kniv-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.