14-årig pojke i Eslöv till sjukhus efter misshandel

| 7 december, 2020

Polisen larmades till Stora torg i Eslöv vid 20-tiden på söndagskvällen då en misshandel skett i samhället. Enligt uppgift ska det vara en ensam 14-årig pojke som blivit misshandlad med tillhygge av ett gäng av äldre killar. Enligt uppringaren ska det varit ett gäng på sju-åtta ungdomar i 17-18-årsåldern som utförde misshandeln. Bråket som föregick misshandeln började vid torget enligt polisen men själva brottsplatsen är under en viadukt i närheten som polisen har spärrat av för teknisk undersökning.

Enligt polisen ska 14-åringen blivit så svårt skadad av det knivliknande tillhygge som användes vid misshandeln att han fick föras till sjukhus med ambulans. Polisen vill dock inte säga hur svårt skadad pojken är, bara att han var vaken och talbar när han fördes iväg till sjukhuset. Enligt polisen ska misshandeln inte föregåtts av något rån. Ännu vid 21-tiden på kvällen var ingen gripen i ärendet men de tittar på personer som stämmer in på signalement som lämnats.

https://www.expressen.se/kvallsposten/14-arig-pojke-till-sjukhus-efter-slagsmal/ https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/pojke-i-eslov-misshandlad-av-gang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.