SÅ SKYDDAS FEDERLEY-PEDOFILEN AV POLISEN

| 7 december, 2020

Stoppa Pressarna fortsätter med sin avslöjanden om centerpartisten Federley, hans kontakter med pedofiler och hans sambo som är mångfaldigt dömd för att sexuellt utnyttja småbarn.

Byn är i uppror.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Federley-pedofilen skyddas av polis.
Den 42-årige mannens närvaro väcker starka känslor i Björbo där han var sambo med EU-parlamentarikern.

Björbo i Gagnefs kommun i södra Dalarna har knappt 700 invånare. Nu skakas byn av Fredrick Federleys, 42, skandal med pedofilen. 

Stoppa Pressarna kan nu avslöja nya detaljer om EU-parlamentarikerns förra sambo och hur mannen lever efter att sanningen kom fram.

Stämningen i byn är tryckt och det är flera som tycker det är obehagligt att ha en nymuckad pedofil som rör sig bland invånarna som till stor del består av barnfamiljer – den 42-årige mannen frigavs villkorligt i januari i år efter att ha avtjänat sex år av det nio år långa straffet.
– Mina barn har hälsat på honom, det känns för jävligt, berättar en småbarnspappa upprört.

Men vad hände då med pedofilen som Fredrick Federley, trots sitt uttalande, i största hemlighet fortfarande håller kontakten med?   

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Federley hjälpte sin sambo, även kallad ”Björbo-pedofilen”, att snabbt hitta en ny bostad. Pedofilen bor numera hos ett par som är “mycket goda vänner” till Fredrick Federley och dit sambon flyttade då relationen med politikern blev känd genom vårt avslöjande.

Givet stämningen i byn är hans fortsatta vistelse i trakten inte alls okomplicerad.
– Han tror ”han gömmer sig” men alla vet var han bor, säger en person i Björbo.

En stor del av ilskan i Björbo riktas mot Fredrick Federley, men vreden och avskyn kommer även pedofilen till del. Stoppa Pressarna kan nu avslöja att pedofilen skyddas av myndigheterna, då hans nya hem hos Federleys vänner bevakas av polisen.  

En källa i byn berättar: 
– Civila polisbilar kör med jämna mellanrum förbi huset där han bor nu. Polisen verkar även bevaka Federely, där har det varit målade polisbilar på gården vid flera tillfällen.”

Lär mer i Stoppa Pressarna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.