Stort pådrag vid traktorbrand på Kronogården i Trollhättan

| 7 december, 2020

Nu är det inte bara bilar som brinner på Kronogården i Trollhättan, vid 18.30 på söndagskvällen fick SOS Alarm in ett larm om att en traktor stod i brand i bostadsområdet.
Tony Karlsson inre befäl hos räddningstjänsten säger: “Vi trodde att det handlade om ett garage först, men det visade sig vara en traktor utanför ett garage som brann.”
Han fortsätter sen med att säga: “Det är oklart hur traktorn har börjat brinna, men jag tror inte den har börjat brinna av sig själv.”
Enligt uppgift var branden släckt vid 20-tiden på söndagskvällen.

Detta är som sagt var inte första gången bränder “spontant” uppstått i bostadsområdet Kronogården i Trollhättan , det har tidigare skakats av flera bilbränder och vid ett tillfälle har det skjutits raketer mot blåljuspersonal. Och vid ett flertal tillfällen har polisen fått patrullera området. Ett vittne till denna branden var Mohamad Abid El Farikh såg branden från sin balkong.
Han sade: “Det är himla tråkigt. Jag har familj och två barn här hemma och det är lite otäckt. Man blir rädd.”

Under kvällen hade polisen som också ryckt ut till branden ingen misstänkt eller gripen i ärendet, men de har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Polisen meddelar också att de kommer att vara kvar i i området och patrullera. Detta troligtvis för att minska risken för fler “spontana” bränder.
Så vad kan man säga annat än att Sverige bara blir tryggare och säkrare dag för dag, eller hur Morgan Johansson?
För det var ju just det du Morgan Johansson påstod i en riksdagsdebatt i november 2019.

https://www.expressen.se/gt/traktor-i-brand-stort-padrag/?fbclid=IwAR1Y4dTjLjky7IS8YqmEbNDkVLWd1Bb_g5xZ-4gkAc3NvfvsjvZhchgl7cU https://www.ttela.se/nyheter/trollhättan/traktor-i-brand-1.38174425 https://www.facebook.com/watch/?v=745672869230384

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.