Brand i kulvert på universitetssjukhuset i Lund medförde att Kvinnokliniken fick evakueras

| 8 december, 2020

Strax efter midnatt, natten mot tisdagen larmades polis och räddningstjänsten till en brand i en kulvert nära Kvinnokliniken på Skånes universitetssjukhus i Lund. Både patienter och kuvöser fick evakueras från Kvinnokliniken på grund av den kraftiga rökutvecklingen. Sex enheter ut räddningstjänsten plus polis sändes ut till branden. Klockan halv två var branden i stort sett släckt och arbetet med att vädra ur Kvinnokliniken kunde börja. Vid tre-tiden kunde patienter och kuvöser återvända till avdelningen. I nuläget kan inte polisen utesluta att det ligger brott bakom branden så de utreder den tills vidare som mordbrand.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kuvoser-evakuerade-vid-brand-i-lund/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.