Stor polisinsats efter dödsskjutning i Skönsberg i Sunsvall

| 8 december, 2020

Polisen i Sundsvall startade en stor polisinsats i bostadsområdet Skönsberg i centrala Sundsvall vid 19.30-tiden på måndagskvällen. Detta efter att en man i 35-årsåldern skjutits till döds. Polisen beskriver händelsen som ett grovt brott, men de säger samtidigt att det är en ”isolerad händelse kopplad till den kriminella miljön”. Polisen har startat en förundersökning gällande mord i ärendet. Enligt uppgift ska flera skott ha avlossats vid skjutningen och vittnen har sagt att flera personer ska ha setts lämnat platsen efter skjutningen.

Vid 20.30-tiden var det fortfarande mycket poliser i området, bland annat utredande poliser, hundpatruller och kriminaltekniker. Polisen håller på att knacka dörr i området, hålla förhör. Polisen har också spärrat av brottsplatsen och teknikerna jobbar där. Men där var också mycket folk på platsen och stämningen sägs ha varit uppjagad enligt SVT:s utsända reporter. Vid midnatt var insatsen fortfarande pågående och i en vad polisen beskriver som en ”intensiv utredningsfas”. Polisen vädjade också till allmänheten att ringa 114 14 om man sett något i Skönsbergsområdet vid 19.30-tiden.

https://www.expressen.se/nyheter/stor-polisinsats-i-sundsvall-en-skadad/ https://svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/stor-polisinsats-i-centrala-sundsvall-1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.