Polis grep bensinluktande man i samband med inbrott och brand på skola i Falkenberg

| 9 december, 2020

Vid 1.30 på natten mot onsdagen fick polisen ett larm om ett inbrott i en gymnasieskola i Falkenberg. Men när polisen kom till platsen så brann ett cykelskjul och branden hade spridit sig till fasaderna till baracker intill. I närheten hittade polisen också en man som luktade bensin. Enligt uppgift så var det första mannen frågade om någon ringt brandkåren. Räddningstjänsten fick larmet strax efteråt och branden kunde släckas ganska snabbt och orsakade enligt uppgift inga större skador mer än på cykelskjulet. Mannen greps på platsen och är nu misstänkt för mordbrand, försök till stöld genom inbrott, skadegörelse och ringa narkotikabrott. Under onsdagen kommer polisen att göra en teknisk undersökning av brandplatsen.

https://www.expressen.se/gt/brand-i-gymnasieskolas-lokaler-i-natt-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.