Johan Westerholm: Så fungerar Socialtjänstlagen – För barnens bästa

| 10 december, 2020

Efter att nyheten om Fredrick Federleys relationer blivit kända i allt fler medier ökar nu pressen på alla involverade. Inte bara Centerpartiet måste nu börja agera utan även flera myndigheter. Flera myndigheter, såsom Kriminalvården har dock visat att de så här långt agerat på förväntat sätt.

På fredag ska Centerpartiets partistyrelse diskutera situationen kring EU-parlamentarikern Fredrick Federley, sedan det avslöjats att han en längre tid känt till att en närstående dömts för grova brott. Beskedet från partiledningen är att frågan är “problematisk” och att det också inkommit andra bekymmersamma uppgifter som tas på stort allvar.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.