Annie Lööf kovänder

| 11 december, 2020

Jag blir som så många tidigare både besviken och arg på Annie Lööf. Det borde stå bortom all rimlig tvivel att med partier som C i migrationspolitiken har vi nått vägs ände. En politik som trots allt prat om ansvar och humanitet handlar om allt utom det. För att göra ont värre fortsätter man sända ut signaler till all världens migranter att bara man tar sig till Sverige så kan man tjata sig till att få stanna. Detta med hjälp av politiker som Lööf. 

Det är ändå inte särskilt förvånande att Centern sällar sig till Miljöpartiet i denna fråga. Alla minns vi nog Lööfs påstående om att vi kan ta emot 30 miljoner invandrare utan problem. Lööf har upprepat visat Centern är ett parti som vill profilera sig ett parti för närmast fri invandring. Så varför ändra sig nu? 

För hela gruppen utrikes födda tar det mellan 13-14 år att komma i arbete och bli självförsörjande. Men Centern tror väl i sin utopiska värld att allt blir bra bara man är human även då humaniteten resulterar i elände för den enskilde och för samhället. 

Denna kravlöshet i bedömningar av vem som ska få stanna och på vilka villkor måste upphöra. Har man inte asylskäl så har man inte.

Sverige står inför en integrationsutmaning av oanade mått. Den inbegriper som bekant inte bara arbetsmarknaden, utan även bekämpandet av kriminalitet och religiös extremism.

Coronakrisen kommer självklart försvåra arbetet med att inkludera de som kommit till Sverige i samhället. Det borde alla förstå som sitter vid maktens köttgrytor.

https://www.expressen.se/nyheter/c-skyddsgrund-ska-radda-kvar-de-ensamkommande/?fbclid=IwAR3Ftagucax0HqJ2ZU9ZYrS9IUfABBDwNGh01qKGYQnzi4l8UXuv9UNsGMw


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Annie Lööf kovänder

 1. Carl den 12

  Och det här betalar vi skatt för och förväntas bara acceptera, att våra gemensamma pengar missbrukas?

  Calle önskar man kan sätta press på våra politiker, så att Sveriges befolkning får igenom en folkomröstning??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.