BITTE ASSARMO: Och så var det det där med coronavaccinet…

| 11 december, 2020

“Ett vaccin mot corona är på gång, och vårt redan absurt polariserade land har om möjligt blivit ännu mer polariserat. Pajkastningen mellan vaccinförespråkare och vaccinskeptiska är i full gång, och det är ingen måtta på överdrifterna. Från vardera hållet kommer giftpilar av sällan skådat slag och jag undrar: Vad har egentligen hänt med oss som nation?

I det Sverige där jag växte upp var människor tålmodiga, lågmälda och eftertänksamma. Tråkiga, skulle vissa kanske säga – och gudarna ska veta att svenskar har tråk-stämplats in absurdum genom decennierna – men om man ska välja mellan tråkigt och den hysteriskt koleriska ton som idag råder så väljer jag tråkigt i alla väder.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.