Kvinnor attackerade av maskerade män i en bil, en svårt misshandlad

| 11 december, 2020

Tre unga kvinnor som var ute och gick vid 2.30-tiden natten mot fredagen blev jagade och attackerade av flera män i en bil. Två av de unga kvinnorna hann undan medan den tredje blev svårt misshandlad. De kvinnan fick efter misshandeln föras med ambulans till sjukhus med okända skador. Polisen utreder ärendet som grov misshandel, men ännu på fredagsmorgonen var ingen misstänkt eller gripen. Polisen har dock under natten arbetat med ärendet. De har hört vittnen på platsen samt tagit in personer till förhör och säkrat teknisk bevisning. Det är ännu oklart om där finns någon koppling mellan gärningsmännen och de unga kvinnorna eller om de har kunnat peka ut någon av dem.
Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler säger: ”Det får utredningen visa.”

https://www.expressen.se/gt/tre-kvinnor-attackerade-av-man-i-bil-en-till-sjukhus-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.