Ytterligare en hundägare påhoppad under kvällspromenaden

| 11 december, 2020

Har tidigare skrivit om hur kvinnliga hundägare blivit påhoppade i Stenungsund. En ny sådan attack ägde rum under torsdagskvällen, denna skiljde sig dock från de andra då det var en man som blev attackerad denna gången. Polisen fick larmet vid 18.30-tiden och attacken skedde precis som vid de andra tillfällena i centrala Stenungsund. Denna gången vid en gångtunnel. Enligt mannen så blev han påhoppad bakifrån och enligt honom själv så fick han en lättare spark i ryggen av gärningsmannen.

Efter att mannen vänt sig om och samtidigt svept undan benen på gärningsmannen försvann denne från platsen. Enligt uppgift skadades inte den attackerade mannen och han ska inte heller blivit bestulen. Vid klockan 20 hade polisen inga spår efter gärningsmännen. Polisen säger att de ser likheter mellan de tre tidigare angrepp även om det vid de tillfällena var kvinnor som utsattes och att det vid de tillfällena var flera angripare. Och polisen har skrivit en anmälan om detta överfallet precis som i de tidigare fallen.

https://www.expressen.se/gt/krim/hundagare-pahoppad-tumult/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.