Kristen pakistanska mördad – vägrade gifta sig med muslim

| 12 december, 2020
En kristen kvinna i Pakistan uppges ha blivit mördad för att hon vägrade konvertera och gifta sig en muslim. (Bilden är från ett annat sammanhang.) Foto: Muhammad Sajjad/AP/TT

En 24-årig pakistansk kristen kvinna uppges ha blivit mördad av en muslimsk man som ville gifta sig med henne. Enligt familjen hade kvinnan motsatt sig mannens närmande i ett halvår när hon sköts till döds.

Den kristna kvinnan bodde i storstaden Rawalpindi i östra Pakistan. Enligt den pakistanska tidningen The Express Tribune ska kvinnan ha blivit dödad efter att hennes föräldrar vägrat ett erbjudande om giftermål och konvertering till islam från en muslimsk man. 

Enligt polisen ska kvinnan ha skjutits den 11 november när hon färdades på en motorväg tillsammans med en annan man, enligt The Express Tribune.

Världen Idag (låst)


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Kristen pakistanska mördad – vägrade gifta sig med muslim

 1. Carl den 12

  Det här är EXAKT orsaken till varför, man ska ifrågasätta lslam och sharialagar och att man inte har tid med att diskutera ev straff ang koranbränning❗❗❗

  Calle ser att man angriper dilemmat inom islam ifrån helt fel håll, när flickor och kvinnor föds och tvingas underordna sig islam och muslimska män?

  För mig som Kristen, så är människors liv mer värt än någon bok i hela världen och min Gud ser vad människors hjärta♥️är gjort utav?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.