Man i 40-årsåldern allvarligt skadad vid knivdåd i en lägenhet i Lundby

| 12 december, 2020

Kvart i fem på fredagseftermiddagen larmades polisen i Göteborg att en person blivit knivhuggen i en lägenhet i Lundby. När polisen anlände till lägenheten hittades en man i 40-årsåldern med allvarliga knivskador. Han fördes till sjukhus där han nu vårdas. Polisen har startat en förundersökning om mordförsök alternativt dråp i ärendet. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen har genomfört dörrknackning i området. Ingen var vid 19-tiden misstänkt eller gripen för knivdådet. Enligt polisen ska den skadade mannen vara känd av polisen sedan tidigare.

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/misstänkt-mordförsök-i-lundby-1.38452626?fbclid=IwAR20uALOwl9iP0CPEDJx3BbO-6uR6nveR6x21HWjBbxXtHG7XeyW2g9RE3o&push%3Deditorial%26utm_source%3Dapp-push%26utm_medium%3Dreferral%26utm_campaign%3Deditorial=

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.