Man knivhuggen på Kvarngärdet i Uppsala, gärningsmannen gripen efter jakt

| 12 december, 2020

Fredagseftermiddagen blev blodig på Kvarngärdet i Uppsala då en man i 50-årsåldern blev knivhuggen i bostadsområdet. Enligt uppgift ska mannen hittats utomhus och han fördes med okända skador till sjukhus. Enligt polisen var han talbar när han hittades men de har inte kunnat höra honom på grund av hans skadeläge. Efter knivhuggningen försvann gärningsmannen från platsen men han kunde gripas senare inomhus efter en jakt i samma bostadsområde. Den gripne ska vara en man i 25-årsåldern och han och målsägaren ska enligt uppgift inte vara okända för varandra. Den misstänkte gärningsmannen är nu misstänkt för mordförsök. Brottsplatsen var under fredagseftermiddagen och kvällen avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/man-knivhuggen-pa-kvarngardet-garningsmannen-har-flytt?fbclid=IwAR0nD8fzL0mzH2qP22Mqbf97cOUBQ5n5xAOAXEargVFvfh34ur9j6trHD-0 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jB3X70/man-knivhuggen–garningsman-jagas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.