Misstänkt våldtäkt i centrala Tranås, polisen är förtegna om ärendet

| 12 december, 2020

Polisen i Tranås fick under fredagseftermiddagen en anmälan om att det begåtts en våldtäkt på Svänggatan i närheten av reningsverket i staden. Polisen var på plats vid 18-tiden och platsen var avspärrad för teknisk undersökning. Polisen är förtegna om händelsen med hänsyn till målsägaren och de kommenterar inte tillståndet för denna person.under fredagskvällen höll polisens tekniker på med sitt arbete samtidigt som andra poliser knackade dörr i området och hundpatruller försökte spåra.

Vilka spår som polisen säkrat är inte känt men de är intresserade av iakttagelser från området i närheten an Svänggatan. Vid midnatt var tekniker och hundpatrullerna klara med sitt arbete på platsen och då ska avspärrningarna också hävts. Ännu vid tre på natten mot lördagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Och fortfarande då ville polisen inte yppa om vilken som blivit utsatt för sexualbrottet eller om denne är skadad eller inte.

https://svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/stort-omrade-avsparrat-i-tranas-pagaende-polisinsats

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.